Sinds 2019 wonen wij (Marjolijn 1978, Nick 1978, Gert 2009 en Koen 2010) in Bonaire.  In Nederland heb ik ruim 6 jaar een massage- en beautypraktijk gehad. Dit heb ik altijd met veel liefde en vooral heel veel plezier gedaan.

Iemand op de tafel onder mijn handen tot rust te zien komen is een cadeautje – iedere keer weer. Ik wil niet anders dan mijn passie voor masseren en beautybehandelingen voortzetten hier op Bonaire. Geen grote zaak meer, maar heerlijk in een aparte praktijk aan huis én kleinschalig zodat ik alle tijd voor iedere bezoeker kan nemen.

Mijn openingstijden waarbinnen ik afspraken plan zijn ruim, echter ik werk niet fulltime. Voor het genieten met mijn gezin, onze heerlijke honden, de prachtige tuin en ons mooie eiland hou ik graag tijd vrij in mijn agenda. Ook plan ik geen dagen vol met afspraken om zo iedereen een kwaliteitsmassage vol energie te kunnen bieden.

Marjolijn - Massage Bonaire
Marjolijn

Gelukkig werk ik samen met fijne en professionele collega’s die met dezelfde intentie masseren:

Masseur Math - Massage Bonaire
Math

Collega Math

Math heeft heel veel ervaring in de sportwereld. Oorspronkelijk is Math opgeleid als sportmasseur en sportverzorger. Math is daarnaast Reiki Master. 

In Nederland heeft Math jarenlang twee voetbalclubs ondersteund als sportverzorger en zijn eigen massagepraktijk gehad.

Math is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en om de week op zaterdag.

Masseur Carolina - Massage Bonaire
Carolina

Collega Carolina

Sinds jongs af aan is masseren altijd een hobby van Carolina geweest. In 2009 is Carolina als masseur gaan werken tijdens haar studie International Business. Terug in Bonaire nu begint het masseren te kriebelen en heeft Carolina besloten opnieuw bij te scholen en van masseren weer haar vak te maken. Carolina is aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en 1 keer per maand op zaterdag.
Masseur Christien - Massage Bonaire
Christien

Collega Christien

Christien heeft tot haar emigratie naar Bonaire (januari 2022) een eigen massagepraktijk en Tuina therapaie praktijk in Nederland gehad.

“Na zelf in contact te zijn gekomen met massage therapie wist ik eigenlijk al heel snel; dit mooie vak wil ik ook kunnen. Na de opleiding sportmassage (een geweldige basis om te weten hoe het lijf in elkaar zit), blessurepreventie en diverse bijscholingen heb ik uiteindelijk alles wat ik belangrijk vind gevonden in de Tuina Massage Therapie, waarvoor ik in 2020 ben afgestudeerd.”

Door mijn jarenlange massage ervaring en de aanvulling als Tuina therapeut benader ik klachten met een brede blik. Tuina is de methode vanuit de Chinese Geneeskunde en deze eeuwen oude Geneeskunde houdt rekening met alle elementen in iemands lijf en leven. Mijn streven is dan ook om samen te werken naar een optimale behandeling voor je klacht en /of ongemak dat ervaren wordt.

Christien is aanwezig op maandagmiddag, donderdagochtend en wisselend om de week op vrijdagochtend of zaterdag.

Ervaring Marjolijn

Nieuwgierig naar wat ik gedaan heb? Pfft, best veel:

 • Sportmassage
 • Trigger Point therapie
 • Deep Tissue Massage
 • Hoofdpijn massage
 • Klachtgerelateerde Nek- en schoudermassage
 • Stoelmassage
 • Kindermassage
 • Babymassage
 • Prenatal Touch Massage (zwangerschapsmassage)
 • Kruidenstempel massage
 • Orang Malu massage
 • Hammam massage
 • Hot stone massage
 • Edelsteenmassage
 • Lypossage
 • Bindweefselmassage (zowel voor gezicht als voor het lichaam)
 • Cuppingmassage

en ongetwijfeld vergeet ik een aantal losse cursussen die ik in de afgelopen jaren op massage gebied heb gevolgd. Mijn specialisatie is dat jij nooit twee keer dezelfde massage krijgt maar jouw lichaam mij vertelt wat het nodig heeft en dan kies ik de mij de aangeleerde techniek toe die op dat moment past.

Verder ben ik docent Kindermassage en heb ik lesgegeven bij een massage opleider, theorie readers opgesteld voor Workshops en opleidingen en gewerkt als massage examinator.

Op beautyvlak is het allemaal begonnen met waxen, waxen van het lichaam en gelaat om vervolgens de gehele beautyopleiding te volgen met als kers op de taart de manuele microblading techniek om een semi-permanente wenkbrauw aan te brengen.

De Massageruimtes

De massageruimtes bevinden zich in een aparte ruimte aan huis met eigen opgang. De ruimtes zijn volledig ingericht op het geven van massages, beautybehandelingen en gebruik van de easy shape trainer. Ik gebruik enkel 100% natuurlijke producten. De ruimtes zijn rustgevend en aircogekoeld.
Scroll naar top