Mooie Tijd

Hoe mooi en hoe bijzonder…. Je verwacht een kindje! Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lijf. Voor jou als aanstaande moeder is de zwangerschap een bijzondere ervaring maar het kan ook lichamelijke klachten geven.

Met de zwangerschapsmassage bieden we je een unieke massage én jij kunt kiezen hoe je wilt liggen: op je rug of op je buik. We hebben namelijk een speciale Prenatal Tafel zodat je gewoon op je buik kunt liggen. In de tafel zit een speciale uitsparing voor je buik en borsten met een stevige sling als draagband om je buik veilig te ondersteunen.

Als je op je rug ligt dan lig je heerlijk ontspannen op een warmwatermatras terwijl je nek, rug, bekken en benen gewoon aan achterzijde gemasseerd worden.

  • Verlichting van de spanningen
  • Stimulatie bloedcirculatie
  • Ontspanning

Alle spanningen kunnen wegvloeien, klachten worden verlicht. Een heerlijk warm en ontspannen moment voor jou als zwangere.

+ Voorzijde
$ 99
  • 90 Minuten
+ Voeten
$ 125
  • 120 Minuten
zwangerschapsmassage bonaire

Bekijk alle Massages

De Technieken

Zwangerschaps massage

Tijdens de zwangerschapsmassage besteden we aandacht aan je hele lichaam; van het puntje van je tenen tot het laatste haartje op je hoofd.

Alle spanning kan wegvloeien, klachten worden verlicht. Een heerlijk warm en ontspannen moment voor jou als zwangere. Een unieke massage om te krijgen maar zeker ook voor de masseur uniek om te geven.

De zwangerschapsmassage start met een ontspannend voetenbad.

De zwangerschapsmassage is een langzame massage en kan je voor 90 of 120 minuten boeken. In 90 minuten behandelen we je rug, schouders, nek, benen en besteden we uiteraard aandacht aan je buik als je wilt.. Je hoofd, gezicht en voeten komen in de sessie van 120 minuten ook uitgebreid aan bod met de zwangerschapsmassage.

Voor Wie?

Deze massage is geschikt voor iedere zwangere vrouw. Normaal wordt er gemasseerd in zijligging (niet onze voorkeur) en in rugligging. Bij ons is het ook mogelijk om op je buik te blijven liggen, want we hebben een volledige zwangerschapsmassage tafel. Daar kunnen we de delen de buik en borsten, uit de tafel halen.

Hierdoor kunnen we jouw het comfort bieden dat bij je past.

Kosten

Zwangerschapsmassage 90 minuten:   $ 99,00
Zwangerschapsmassage 120 minuten:  $ 125,00

Scroll naar boven