Wat is een Reiki Massage

Kom tot diepe rust en ervaar volledige ontspanning met een Reiki behandeling. Het fijne aan Reiki is dat het op verschillende manieren toegepast kan worden. Van oorsprong geef je Reiki net boven het lichaam en raak je het lichaam niet aan. Dat kan een hele prettige en fijne manier zijn om te ontvangen, zo voel je nooit de druk van degene die Reiki geeft.

In deze tijd van elkaar bijna niet meer aanraken kan het juist heel fijn en helend zijn om het lichaam wel net aan te raken maar dan vederlicht. Het hele lichaam wordt stap voor stap behandeld en de handen van de Reiki Master liggen enkele minuten stil op de plek die behandeld wordt.

Hierdoor stroomt de Reiki energie door het lichaam. Blokkades worden in het lichaam aangeraakt en een zelfhelingsproces in je lijf wordt op gang gebracht.

Met de vederlichte aanraking wordt deze behandeling ervaren als een warm en aangenaam bad door de ontvanger.

  • Diepe ontspanning
  • Helend
  • Diepe Rust
  • Balans

Brengt je volledig in balans tussen lichaam en geest

Reiki Behandeling
$ 65
  • 60 Minuten
Reiki Massage - Behandeling - Massage Bonaire

Bekijk alle Massages

Over de Reiki behandeling

Je bent volledig gekleed tijdens een Reiki behandeling en je ligt comfortabel op de massagetafel. Zorg voor gemakkelijke, niet knellende kleding. Stapsgewijs behandelen we het hele lichaam ofwel net boven het lichaam ofwel met een rechtstreekse handoplegging om zo de Reiki energie te laten stromen. Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 

Reiki gebeurt volgens het Usui Systeem, afkomstig uit Japan. Het brengt in een milde vorm verandering op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Door Wie?

Masseur Math - Massage Bonaire

Math is onze Reiki master bij Massage Bonaire. Math werkt al met Reiki sinds 2004. Zonder zweverig te worden brengt Math alle goede dingen die Reiki in zich heeft over in een ontspannende en helende behandeling.

Kosten

Een Reiki massage kan je enkel voor  60 minuten boeken.

Reiki Massage 60 minuten:   $ 65,00

Scroll naar boven