Ontspanning

Even tijd en aandacht voor jezelf en niets moeten, laat alle stress van je afglijden. Een ontspanningsmassage geeft rust en ontspanning aan lichaam en geest. Afvalstoffen worden afgevoerd, blokkades worden opgeheven, spieren worden soepel, stress en vermoeidheidsklachten verminderen. In de massages gebruiken we traditionele strijkingen en knedingen die we combineren met drukpunten. Iedere massage is echter maatwerk. Jouw lijf of gemoedstoestand zal ook per keer anders zijn en daar stemmen we de massage en de technieken op af. Alles in overleg, het is jouw moment van ontspanning. Je kunt kiezen voor een uitgebreide ontspanningsmassage of voor deelgebieden.

Ben je zwanger? Dan bieden we een speciale Prenatal Touch massage aan.

  • Verlichten stijfheid
  • Stimulatie bloedcirculatie
  • Stimulatie stofwisseling 
  • Detox

Je hoeft geen aparte deep tissue massage of sport massage te boeken, of een aparte ontspanningsmassage. Alles wat jij en je lijf nodig hebben pas ik toe in jouw moment – de lichaamsmassage.

60 Minuten
$ 55
  • 60 Minuten
90 Minuten
$ 82
  • 90 Minuten
120 Minuten
$ 105
  • 120 Minuten
Lichaamsmassage Bonaire - Lichaam | Zweedse | Ontspannings massage

Bekijk alle Massages

De Technieken

Als je een massage wilt bespreken we altijd vooraf wat jouw doel is. Wat heb jij nodig op dat moment? Ben je sporter, heb je last van klachten, wil je gewoon ontspannen of even aandacht voor je lijf? Mijn technieken zijn divers. Je hoeft geen aparte deep tissue massage of sport massage te boeken, of een aparte ontspanningsmassage. Alles wat jij en je lijf nodig hebben pas ik toe in jouw moment – de lichaamsmassage.

Tijdens jouw lichaamsmassage gebruik ik trigger point therapie, deep tissue massage, zweedse massage, ontspanningsmassage, sportmassage, drukpunten massage en meer aangeleerde technieken.

Voor Wie?

Deze massage is geschikt voor iedereen die even de jachtigheid van het leven los wil laten of gewoon zijn lichaam en met name de huid wil onderhouden. Kortom: voor jou!

Bij massage zijn er soms contra-indicaties, dan kan ik je helaas niet masseren. Er zijn relatieve contra-indicaties (lichte verkoudheid, schaafwond) dat betekent dat ik je  gedeeltelijk kan masseren of in aangepaste vorm (bijvoorbeeld bij een zwangerschap). Bij een absolute contra-indicatie (bijvoorbeeld een koortslip, griep of koorts) kan ik je niet masseren. Daarom is het belangrijk dat je open en volledig bent over je medische situatie en medicijn gebruik. Twijfel je? Stem met mij van te voren af dan kunnen we altijd je huisarts of behandelend therapeut/arts raadplegen en overleggen.

Kosten

De investering in jezelf is altijd de moeite waard.

Bij een behandeling van 60 minuten masseer ik je 50 minuten. De overige tijd gebruik ik voor ons overleg (intake m.b.t. je wensen en voorkeuren en je gezondheid) en heb je nodig om je om te kleden.

Lichaamsmassage 60 minuten:   $ 55,00
Lichaamsmassage 90 minuten:   $ 82,00
Lichaamsmassage 120 minuten: $ 105,00

Scroll naar boven