Oosterse Massage

Ervaar de ontspanning van onze warme Oosterse massage met warme kruidenstempels. De kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Ze verlichten stijfheid en spierpijn en stimuleren je bloedsomloop. Door de warmte en de kruiden stimuleert de massage je lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust. We laten de kruidenstempels glijden, rollen en stempelen over pijnpunten en je energiebanen zodat je energie weer gaat stromen en jij je weer helemaal energiek, ontspannen en in balans voelt. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief.

  • Verlichten stijfheid
  • Stimulatie bloedcirculatie
  • Stimulatie stofwisseling 
  • Detox

Dieptewerking

Doordat de warme kruiden helend werken tot diep in je onderliggende weefsel, zelfs tot in je organen is dit met recht een massage met dieptewerking. Je stofwisseling wordt geactiveerd en je bloedsomloop, je doorbloeding en je stofwisseling verbetert. Onze kruidenstempelmassage geeft ook je huid een fantastische boost omdat je bloedvaten zich verwijden en je huid intensiever doorbloed wordt. De lymfebanen – onder je huid – worden gestimuleerd waardoor deze massage ook ontgiftend werkt.

Onze kruidenmix bestaat uit kamfer, alpina officinarum (galangal), gember/zingeber, kaffir limoen, citroengras, patchoulli en eucaplyptus.

+ Voorzijde + Achterzijde
$ 99
  • 90 Minuten
+ Hoofd + Voeten
$ 125
  • 120 Minuten

De kruidenstempels

Kruidenstempels zijn katoenen bolletjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannen eigenschappen hebben. Het zijn warme kruidencompressen (zonder bleekmiddelen) gevuld met Thaise kruiden volgens het recept van WAT PHO (de beroemdste massageschool van Thailand). Onze stempels hebben de goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand. Ieder kruid heeft zijn eigen werking. Onze kruidenmix bestaat uit kamfer, alpina officinarum (galangal), gember/zingeber, kaffir limoen, citroengras, patchoulli en eucaplyptus.

Kruidenstempelmassage - Kruiden Stempel Massage - Bonaire

Bekijk alle Massages

De Technieken

Om even los te komen van het dagdagelijkse starten we met een ontgiftend voetenbad met dode zee zout. We reinigen je lichaam met warme compresdoeken. Ondertussen stomen we de kruidenstempels zodat de kruiden vochtig worden, de ruimte heerlijk gaat ruiken en de helende werking van het aroma van de kruiden vrijkomt. Vervolgens masseren we je met deze warme kruidenkompressen en ga je totaal ontspannen de deur uit. In de kruidenstempelmassage van 90 minuten masseren we ook de voorkant van je lichaam mee. Wil je van het topje van je hoofd tot het puntje van je tenen gemasseerd? In 120 minuten behandelen we uitgebreid je hoofd, gezicht, voeten en handen mee.

Voor Wie?

Onze kruidenstempelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (let op, niet ontstoken!), spijsverteringsproblemen en een slechte doorbloeding.

Kosten

De kruidenstempelmassage geven we in een variant van 90 of 120 minuten.

Kruidenstempel massage 90 minuten:   $ 99,00
Kruidenstempel massage 120 minuten:  $ 125,00

Scroll naar boven