Warme Energie

Voor diepe ontspanning van lichaam en geest geven we Hot stone massage. Deze massage doen we volledig met gebruik van warme stenen. Ze geven niet alleen warmte af maar ook hun energie door. De stenen zijn gevormd in de natuur – moeder aarde – en bestaan uit vulkanisch gesteente van honderdduizend jaren oud. De energie van de steen wordt doorgegeven aan de ontvanger tijdens de massage. Daarnaast bevat deze basaltsteen veel mineralen – zoals magnesium – die je spieren  helpen te ontspannen.

  • Warmte & Ontspanning
  • Stimulatie bloedcirculatie
  • Energiek
  • Detox

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van jouw lichaam neergelegd – meestal je rug. Door de warmte gaan je spieren al ontspannen. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Ontspannende remedie bij spier en/of zenuwpijnen (fybromyalgie), stress of burn out, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding (kouwelijk), rug en/of nekklachten en algemene moeheid.

+ Voorzijde + Achterzijde
$ 99
  • 90 Minuten
+ Hoofd + Voeten
$ 125
  • 120 Minuten

Effecten van een Hot Stone Massage

Deze massage is een heerlijk ontspannende remedie bij spier en/of zenuwpijnen (fybromyalgie), bij stress of burn out, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding (kouwelijk), rug en/of nekklachten en algemene moeheid of als je gewoon even wilt loslaten en overgeven aan de stenen van de masseur.

Het draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Hot Stone Massage - Bonaire

Bekijk alle Massages

De Technieken

De massage is een hele rustige massage waarbij we vooral lange strijkingen en cirkelvormige bewegingen toepassen. Voor een extra effectieve massage passen wij technieken toe op de steen zoals trommelen of met een andere steen erop draaien. De trilling reikt ver door in je lichaam en spierweefsel.

Voor Wie?

Voor iedereen die de warmte van de stenen wil ervaren. Tijdens de zwangerschap passen we deze massage niet toe.

Kosten

De Hot stone massage is een langzame massage en kan je voor  90 of 120 minuten boeken. In 90 minuten behandelen we de achterkant én de voorkant van je lichaam. Je hoofd, gezicht en voeten komen in de sessie van 120 minuten ook uitgebreid aan bod.

Hot Stone massage 90 minuten:   $ 99,00
Hot Stone massage 120 minuten:  $ 125,00

Scroll naar boven