Wat is een Hammam Massage

De Hammam is Arabisch voor het verspreiden van warmte. Verspreid de warmte in jezelf met deze weldadige Hammam spa behandeling (let op, dit is een droge hammam ruimte). Deze Hammam behandeling is een traditionele reiniging van lichaam en geest.

Een traditionele Hammam behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging door middel van een intensieve scrub behandeling, gevolgd door een rhassoul pakking die extra reinigt maar ook je huid voedt en een traditionele zeepzak massage waarbij je wordt bedolven met olijfzeep. De olijfzeep wordt vervolgens heerlijk ingemasseerd.

  • Reinigingsritueel van lichaam & geest
  • Stimulatie bloedcirculatie
  • Gezonde en mooie huid
  • Ontspannend

De meest uitgebreide reiniging van lichaam en geest.

Achterzijde
$ 60
  • 60 Minuten
+ Rhassoul
$ 82
  • 90 Minuten
+ Voeten
$ 98
  • 120 Minuten
Hammam Massage Bonaire

Bekijk alle Massages

De Technieken

Ons hammam arrangement is in een droge ruimte. We starten met een ontspannend voetenbad. De achterkant van je lichaam scrubben we met een heerlijke scrubcreme met dode zeezout. Door de huid te scrubben met deze olierijke dode zee scrubcreme verwijderen we je dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Doze Zee Scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en de huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de Zee. De Zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen.

Vervolgens gebruiken we de traditionele Hammam zeepzak om je rug te bedolven onder het warme schuim van de 100% olijfzeep. De zeep masseren we in en verwijderen we daarna met heerlijk verwarmde doeken. Om de gescrubde en gereinigde huid te voeden sluiten we het arrangement af met een natuurlijke huisgemaakte creme van shea butter en amandelolie.

Voor Wie?

Bij de behandeling van 90 en 120 minuten ontvang je een kleipakking op de achterzijde van je lichaam. Bij de hammam massage van 90 en 120 minuten hoort een Rhassoul kleipakking. Ghassoul of Rassoul (Rasul) kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marocco. Ghassoul / Rassoul is waarschijnlijk afgeleid van het werkwoord `Rassala` wat in het Arabisch `schoonmaken` betekend.

Mineraalrijke zuivere Rhassoulklei reinigt, zuivert, verheldert, vermindert droogheid, verbetert de elasticiteit en de huidtextuur, zuivert bij meeëters en acne, verwijdert huidschilfers en dode huidcellen. Rhassoul Clay bevat hoge concentraties silica, magnesium, kalium en calcium. Deze zeer milde reiniger bevat geen oppervlakte actieve stoffen waardoor de natuurlijke beschermlaag van de huid niet wordt beschadigd. We verwijderen de klei met heerlijk verwarmde doeken.

Kosten

De Hammam massage is een ontspannen massage arrangement en kan je voor 60, 90 of 120 minuten boeken. In 60 minuten behandelen we de achterkant van je lichaam. In 90 minuten ontvang je de Rhassoul kleipakking erbij. Je hoofd en voeten komen in de sessie van 120 minuten ook uitgebreid aan bod met het Hammam massage arrangement. Dit warmteschuim moet je jezelf gunnen.

Hammam Massage 60 minuten:   $ 60,00

Hammam Massage 90 minuten:   $ 82,00

Hammam Massage 120 minuten: $ 98,00

Scroll naar top