De Energie van Edelstenen

Laat je huid stralen met onze edelsteenmassage. Deze edelsteen gezichtsmassage is eigenlijk een super beauty behandeling. Je doorbloeding van je huid wordt enorm gestimuleerd en de stenen geven mineralen af met ieder hun eigen werking. Je huid straalt, wordt steviger en oogt levendiger! Zoals je bij ons gewend bent is de behandeling heerlijk ontspannend. Je energie krijgt een boost van binnenuit door de werking van de edelstenen en dat zie je aan je buitenkant.

  • Energetische trilling
  • Keuze van edelsteen
  • Energetisch lichaam
  • Verfrissend

Edelstenen Massage

Iedere edelsteen heeft een eigen werking. Vaak kies je intuïtief de steen die voor jou op dat moment het beste past. We werken met Roze kwarts – de steen van het hart en van de liefde, Jade – de steen voor rust en ontspanning, Bergkristal – de steen van duidelijkheid en inzicht, Rode Jaspis – de aardende en beschermende steen en Amethyst – de steen voor ontspanning en inzetbaar bij hoofdpijn.

Een edelsteenmassage heedt een energieke en ontspannende werking door de energetische trilling van de edelstenen. Verfrissend, energiek en ontspannend

Gezicht
$ 45
  • 30 Minuten
Lichaam
$ 99
  • 90 Minuten
+ Hoofd
$ 125
  • 120 Minuten
Edelsteen Massage - Stralende huid

Bekijk alle Massages

De Technieken

Neem plaats op de tafel en ontvang een heerlijke gezichtsmassage met de verwarmde edelstenen. . Je decolleté, schouders, nek en gezicht worden gemasseerd met de verwarmde edelstenen. De edelstenen werken fysiek, op je psyche en op je huid door. Niet alleen voel je je mentaal herboren, ook je huid straalt als nooit tevoren.

Uiteraard kunnen we de edelstenen ook inzetten op het lichaam. In de 90 minuten massage masseren we de voor- en achterzijde van je lichaam. In de 120 minuten behandeling is er uitgebreide aandacht voor je voeten, je handen, je hoofd en je gezicht.

Voor Wie?

Deze massage is geschikt voor iedereen

Kosten

De edelsteen gezichtsmassage duurt 30 minuten. Daarnaast is het ook mogelijk je lichaam mee te laten masseren met de edelstenen in 90 of 120 minuten.

De edelsteen massage voor het gezicht kost $ 45,00.

Edelsteen massage 90 minuten: $ 99,00
Edelsteen massage 120 minuten: $ 125,00

Scroll naar boven