Onze Massages

Massage Bonaire

Een massage doet veel voor je lijf. Bij Massage Bonaire bieden we een ruime keuze aan massage. Het maakt niet uit of je voor ontspanning komt, een blessure of voor een afslankmassage…. Bij Massage Bonaire ben je in ervaren en professionele handen.

Bekijk alle Massages

De Technieken

In onze massages gebruiken we die techniek die op dat moment bij jou past. We gebruiken verschillende technieken zoals triggerpoint, deep tissue of klassieke ontspanning en combineren dit met werken op drukpunten of energiebanen. Iedere massage is echter maatwerk. Jouw lijf of gemoedstoestand zal ook per keer anders zijn en daar stemmen we de massage en de technieken op af. Alles in overleg, het is jouw moment van ontspanning.

De Mogelijkheden

Ontspanningsbehandelingen zijn er bij Massage Bonaire vanaf 30 minuten tot maar liefst 120 minuten. We hebben een indicatie wat we kunnen masseren in deze tijd maar altijd geldt: het is jouw moment, jij kiest jouw ontspanning. Iedere massage is aan te vullen met bijvoorbeeld een voetenbad, bodyscrub of lichaamspakking. Zo kan je zelf je eigen arrangement samenstellen. We werken enkel met natuurlijke oliën en producten waarbij we zo veel mogelijk met lokale producten werken.

De Verdieping

Steeds meer mensen lopen tegen hun grenzen aan. Het leven gaat snel en informatie is er 24 uur per dag. Ruimte voor ontspanning is er bijna niet. Een massage van  Massage Bonaire draagt bij om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Niets is mooier dan iemand op de massagetafel echt tot rust te zien komen. “Gewoon” via onze handen. Een aanraking met de juiste aandacht kan zoveel doen. Kom tot rust en gun je lijf het broodnodige onderhoud. Ook specifieke klachten worden behandeld in de massage. Een massage helpt bij het verminderen van stress, als de alledaagse beslommeringen even te veel van het goede zijn. Je huid functioneert beter na een massage en je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ons een uur lang gerichte aandacht aan je lichaam laten besteden maakt een wereld van verschil. Kom het ervaren.

Scroll naar boven