Wellness én Huidverbetering

Uniek aan een gezichtsbehandeling bij Massage Bonaire is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning.
Wellness en huidverbetering gaan hand in hand. De gezichtsbehandeling bij Massage Bonaire duurt standaard +/ 80 minuten omdat we enkel huidverbeterend werken met de beste, zo natuurlijk mogelijke producten.

100% aandacht

Je hoeft niet te kiezen uit een masker óf een massage óf een extra serum, dit ontvang je bij Massage Bonaire allemaal standaard in iedere gezichtsbehandeling. Je krijgt de volle 100 % aandacht en we blijven de hele behandeling bij je. Terwijl het masker inwerkt ontvang je een extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, zo puur mogelijk en bindweefselmassage om jouw huid daadwerkelijk te verbeteren!

Met het losmaken van je bindweefsel los stimuleren we je doorbloeding van de huid. En daar maken we in de schoonheidsverzorging gebruik van. De huid verzacht en straalt!

Resultaat

 • Totale reiniging van je huid
 • Compleet gevoedde huid
 • Verjonging van de huid
 • Jouw huid is heerlijk zacht en fris
 • Verwenmoment voor jezelf
Losse Behandeling
$ 77
 • 75 - 80 Minuten
 • Hydrateren
 • Reinigen
 • Fruitzuurpeeling
 • Masker
 • Dagcreme

De behandeling

De Puurr Facial Treatment start met het masserend reinigen van de huid. Daarna geven we je huid een booster met een dieptereiniging met een scrub van een bamboekorrel. Je ontvangt zonder extra kosten een natuurlijke fruitzuurpeeling in deze behandeling. Tijdens de peeling masseren we je nek en schouders.

Natuurlijk shapen we je wenkbrauwen. We waxen, tweezen en trimmen waar nodig. Je gezicht wordt ontdaan van alle onzuiverheden.

Afhandkelijk van je huidtype en huidconditie kijken we welke producten het beste passen en welk masker voor jou geschikt is. Zo heb jij altijd je behandeling op maat, uniek net als jijzelf en afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt.

Tijdens het inwerken van het masker masseren we je voeten en je hoofdhuid. Na het masker ontvang je nog een gezichtsmassage en sluiten we behandeling af met een extra serum, dag- / nachtcreme en een zonbescherming SPF – uiteraard vriendelijk voor ons koraal.

De producten

Huidverzorgingsproducten met een natuurlijk karakter zonder onnodige toevoegingen. Puurr zijn de producten die we gebruiken.
De twee topproducten die we zonder meerkosten in de Facial Treatment gezichtsbehandeling standaard gebruiken gebruik licht ik graag kort toe.

Met de Tonic Booster Fruitzuurpeeling frissen we de lagen van je huid op, lichten we de huid op en versnelt de celgroei. Haalt je nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend. Gebruik je deze Booster in een kuur tijdens dé Face Shaping treatment dan is je huid weer in topconditie.

Peel-off maskers gebruik ik altijd in de facial treatment. Dit zijn volledig bedekkende gezichtsmaskers die in 15 minuten op je huid uitharden en in zijn geheel verwijderd worden. Het zijn maskers op basis van algen (alginaat). Een alginaat masker geeft tien keer meer voedingsstoffen af aan je huid dan een crème masker. Een crème masker kan je prima thuis gebruiken. Bij mij in de praktijk kom je nu net voor de Extra zoals de fruitzuurpeeling en het peel-off masker.

Voor Wie?

Deze Puurr Facial Treatment is geschikt voor iedereen.

Scroll naar boven