Verschillende wax voor het gezicht en lichaam

Voor jouw gezicht gebruiken we een speciale filmwax die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De wax voelt niet heet aan op de huid waardoor waxen nog nooit zo makkelijk te ondergaan was.

Update oktober 2022 het uitvoeren van behandelingen voor lichaamswax is niet mogelijk.

Voor het lichaam werken we met verschillende harssoorten, afhankelijk van jouw type haargroei en huid.

Neem ook onderstaande adviezen voor het harsen nog even door. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk

Gezichtswax $ 10,00 (vanaf)
(Bovenlip, kin, wangen bij combinatie + $2,50 per item)
Bikinilijn $ 22,50
Oksels $ 20,00
Benen achterkant bovenbenen $ 15,00
Benen (onder/boven) $ 24,50
Benen volledig $ 40,00
Rug of armen $ 22,50
Schouders $ 20,00
 

Wat je zelf alvast kunt doen:

Scrub 1 tot 2 dagen voor je afspraak. Zo voorkom je ingroeiende haren op het gebied wat je laat waxen. Gebruik een milde, neutrale scrub.

 1. Zorg voor de juiste haarlengte
 2. Je haren zijn minimaal een halve, en maximaal 1 cm lang zijn (ongeveer 2 weken niet scheren of trimmen voor je afspraak). Wanneer de haren te kort zijn neemt de hars de haren niet mee en kunnen er haren achter blijven. Wanneer je haren te lang zijn, is het harsen pijnlijker.

 3. Gebruik pijnstillers
 4. Wanneer je een lage pijngrens hebt, wil het helpen om 30 minuten voor de behandeling 1 of 2 paracetamols in te nemen. Dit kan de pijn sterk verminderen. Draag los vallende kleding. Een panty of strakke broek kan vooraf aan de behandeling de haren plat maken waardoor ze niet worden meegenomen door de hars. Na de behandeling kan strakke kleding irritatie veroorzaken.

 5. Hars regelmatig
 6. Een regelmatig harsritme zorgt voor een prettigere (minder pijnlijke) behandeling. Ik adviseer je om binnen 3 tot 6 weken na de behandeling terug te komen. De haren hebben dan de juiste lengte bereikt om opnieuw geharst te kunnen worden.
Ontharen | Waxen | Bikinilijn - Massage Bonaire

Wat je vooral niet moet doen:

Harsen bij het gebruik van de volgende medicijnen:

 • Retin-A, Renova
 • Defferin
 • Isotreti-toin en Roaccutane.

Over een gebied harsen wat al gevoelig en/of geïrriteerd is.

 • Hars bij voorkeur niet in de week voor en tot 3 dagen na de menstruatie als je gevoelig bent voor pijn.
 • Voor de harsbehandeling bodyolie of lotion op het te behandelen gebied aanbrengen. Hierdoor kan de hars minder goed hechten aan de haren en krijg je een minder goed resultaat.
 • De huid scrubben direct na het harsen. Wacht hier altijd minimaal 3 dagen mee. Na deze 3 dagen is het geen probleem en voorkomt het ingegroeide haren.
 • Ga minimaal 24 uur na het harsen niet met het behandelde gebied in de zon. Kan het niet anders? Smeer elk halfuur zonnebrand met een hoge beschermingsfactor. De huid wordt door een harsbehandeling verdund en is gevoeliger voor invloeden van de zon. Wanneer deze in contact komt met zonlicht verbrandt je sneller en is er een grote kans op pigmentverschuivingen in de huid (verkleuring).
 • Voorkom hitte. Ga tot 24 uur na het harsen niet zonnen, neem geen hete douche of een heet bad.
 • Blijf de eerste 24 uur na het harsen uit het zwembad en uit zee.
 • Gebruik de eerste 24 uur na het harsen geen geparfumeerde producten op je huid (als het aan mij ligt gebruik die je sowieso niet ).
 • Ga niet sporten direct na een harsbehandeling (vanwege zweten). Geef je huid het liefste een dag rust. Zo voorkom je irritaties en jeuk.
 • Scheer nooit tussen de harsafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!
Scroll naar boven