Unieke gezichtsbehandelingen – altijd op maat

Uniek aan een gezichtsbehandeling bij Massage Bonaire is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning. Wellness en huidverbetering gaan hand in hand. De gezichtsbehandeling bij Massage Bonaire duurt standaard 90 minuten omdat ik enkel huidverbeterend werk met de beste, zo natuurlijk mogelijke producten.

Je hoeft niet te kiezen uit een masker óf een massage óf een extra serum, dit ontvang je van mij allemaal standaard in iedere gezichtsbehandeling. Je krijgt de volle 100 % aandacht en ik blijf de hele behandeling bij je. Terwijl het masker inwerkt ontvang je een extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en voeten. Daarnaast werk ik met producten met een natuurlijk karakter, zo puur mogelijk en bindweefselmassage om jouw  huid daadwerkelijk te verbeteren!

Met het losmaken van je bindweefsel los stimuleren we je doorbloeding van de huid. En daar maken we in de schoonheidsverzorging gebruik van. De huid verzacht en straalt! Alle facials starten met een nek/schoudermassage gevolgd door reinigen van de huid, dieptereiniging scrub, wenkbrauwen waxen, onzuiverheden verwijderen, een gezichtsmassage en een peel-off masker.

De facials duren ongeveer 90 minuten. Tijdens je intake stemmen we samen af welke facial het beste past bij jouw huid en je huidconditie op dat moment.

Facial Lifting Treatment

Deze natuurlijke facelift is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor je gezicht, je hals en je decolleté. Een uitgebalanceerde behandeling die helemaal inwerkt op lichaam en geest en de huid een echte boost geeft.

Facial Hydrating treatment

Haal je nieuwe huid tevoorschijn en maak hem glad en stralend met onze Vitamine Boost Facial.  Storende rimpeltjes en pigmentvlekjes worden verzacht.  Met een vitamine masker, een hele zachte fruitzuurpeeling, en een intense lift masker brengen we jouw huid weer in topconditie

De producten voor de gezichtsbehandelingen

Huidverzorgingsproducten met een natuurlijk karakter zonder onnodige toevoegingen. Puurr zijn de producten die we gebruiken. De twee topproducten die ik in de behandeling gebruik licht ik graag kort toe. Met de Tonic Booster Fruitzuurpeeling frissen we de lagen je huid op, lichten we de huid op en versnelt de celgroei. Haalt je nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend. Gebruik je deze Booster in een kuur tijdens dé Face Shaping treatment dan is je huid weer in topconditie. Peel-off maskers gebruik ik altijd in de facial treatment. Dit zijn volledig bedekkende gezichtsmaskers die in 15 minuten op je huid uitharden en in zijn geheel verwijderd worden. Het zijn maskers op basis van algen (alginaat). Een alginaat masker geeft tien keer meer voedingsstoffen af aan je huid dan een crème masker. Een crème masker kan je prima thuis gebruiken. Bij mij in de praktijk kom je nu net voor de Extra zoals de fruitzuurpeeling en het peel-off masker.
Scroll naar boven