Natuurlijke Facelift

Deze natuurlijke facelift is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor je gezicht, je hals en je decolleté. Een uitgebalanceerde behandeling die helemaal inwerkt op lichaam en geest en de huid een echte boost geeft. Deze behandeling is meer dan bindweefselmassage voor het gezicht!

Huid lifting, huidverjonging, huidverstrakking, huidverbetering, face lift in een kuur van drie tot vijf weken. 

Je krijgt een unieke combinatie van intense bindweefsel massage-technieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen. De daaropvolgende drainage verwijdert afvalstoffen en bevordert de hydratatie van de huid. Je natuurlijke weerstand wordt versterkt, waardoor de huid helemaal in balans wordt gebracht!

Resultaat

 • Rimpels vervagen;
 • De oogcontouren worden gladder;
 • De huid oogt strakker en elastischer; verzakkingen worden gelift;
 • Betere doorbloeding van de huid en de gezichtsspieren;
 • Duidelijk waarneembaar effect op de elasticiteit van de huid;
 • Gezichtscontouren worden strakker;
 • Vochtophopingen (b.v. rond de ogen) verdwijnen;
 • Al na 1 behandeling laat de huid een frisse vitaliteit zien.

De technieken

Tijdens de intake bepalen we samen wat jij wilt bereiken en met welke technieken we dat resultaat voor jou behalen. De technieken onderling kunnen we combineren als jouw huid daar om vraagt. We werken met manuele bindweefselmassage, 100% natuurlijke producten, bindweefselmassage door middel van cupping massage en bindweefselrollers of een dermaroller. Daarnaast werken we met serums die diep in je huid doordringen doordat ze een laag moleculair zijn. Deze serums hebben hoge concentraties werkstoffen die je huid van binnenuit aan het werk zetten, zodat de huid weer gezond en fit is. Natuurlijk hebben we facelifting maskers vol werkstoffen tegen vrije radicalen. Je huidstructuur is zichtbaar verbeterd en glanst natuurlijk. Om je huid de beste start te geven is het raadzaam om eerst de Expert Biopeeling treatment te boeken. Dit kan 1 malig of in kuurverband waarop we aansluitend de Face Shaping kuur kunnen starten.
Eerste Behandeling
$ 70
 • 60 Minuten
 • Fruitzuurpeeling
+ Face Shaping Kuur
$ 300
 • 45 Minuten
 • 6 Behandelingen
 • 3-5 weken
Bindweefsel massage gezicht - Natuurlijke Facelift

De behandeling

Natuurlijk gaan de wellness en huidverbetering weer hand in hand. Je behandeling start met een massage, reiniging van de huid en een dieptereiniging met scrub. Ook in onze scrub zit al een heerlijke boost die je huid net dat beetje extra geeft. Vervolgens brengen we een hele zachte, natuurlijke fruitzuurpeeling aan. Deze versnelt je celgroei en frist de lagen van je huid op. Je masker is een alginaat (peel-off) masker en geeft tien keer meer werkstoffen af dan een crème masker. Dit faceliftende algenmasker zit vol Vitamine A (retinol) en vitamine E (anti oxidant) om fijne lijntjes te verfijnen. Het face lift masker werkt extra voedend en herstellend. De bindweefselmassage voeren we zowel manueel uit als met speciale bindweefselrollers of massage cups. Hierbij gebruiken we een puur retinol/huyaluron serum of een intense repaire serum waar wel 20% vitamince C in zit. Onze serums bevatten laag moleculaire werkstoffen en zijn uniek op het eiland. Laag moleculair wil zeggen dat de werkstoffen diep in je huid doordringen.

Jouw persoonlijke kuur

Vanaf de eerste behandeling voelt de huid steviger en jonger aan en dit steeds meer na verloop van de kuur. Een kuur bestaat uit  6 of 10 behandelingen. Het is ook mogelijk een losse behandeling te boeken of de bindweefselmassage als losse module te combineren met een gezichtsbehandeling.

Blijven stralen – het onderhoud

Het behaalde resultaat wil jij natuurlijk vasthouden. Daarom is het onderhouden van je huid thuis het belangrijkst. Natuurlijk adviseren we je kosteloos hoe je dit zelf kan onderhouden.
Scroll naar boven