Bij Massage Bonaire gaat het over iedereen lekker in zijn lijf. Je goed voelen in je vel – van binnen én buiten, van top tot teen. 

Uniek aan de beauty behandelingen bij Massage Bonaire is dat wellness en huidverbetering hand in hand gaan. We werken met zo puur mogelijke producten zonder onnodige toevoegingen en van de hoogste kwaliteit.  

Volledig verzorgdmet onze beauty behandelingen

Met onze schoonheidsbehandelingen ga je altijd volledig verzorgd de deur uit. Wil je je huid eens een flinke boost en opppepper geven of juist je wenkbrauwen professioneel laten uitmeten en kleuren – of zelfs manuele microblading voor de perfecte brow – we doen het allemaal; even secuur en nauwkeurig.

gezichtsbehandelingen - schoonheidsspecialst BonaireGezichtsbehandelingen

Wellness én Huidverbetering

Uniek aan een gezichtsbehandeling bij Massage Bonaire is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning.
Wellness en huidverbetering gaan hand in hand. We werken met zoveel mogelijk 100% natuurlijke materialen. Je huid is je grootste orgaan, daar moet je zuinig op zijn. Je krijgt altijd een passende gezichtsbehandeling / facial omdat we eerst naar de conditie van je huid kijken en daar volledig jouw gezichtsbehandeling of facial treatment op afstemmen. 

Beauty Wimpers en wenkbrauwen behandeling - lash liftWimpers en wenkbrauwenmet onze schoonheidsbehandelingen

Wenkbrauwen bepalen de uitstraling van je gezicht. Daarom kijken we goed naar de vorm van jouw gezicht om jou de passende look te geven. Zijn jouw wimpers van nature niet zo vol en gekruld? Kijk dan eens naar onze Lash Lift, een semi-permanente krul die tot wel 6 weken houdt en je wimpers voller laten lijken. Je kan bij Massage Bonaire je wenkbrauwen waxen, tweezen, trimmen, shapen en verven. Kies jij voor de look: Wake up with Make up? Dan passen wij de unieke microblading Hairstroke techniek op jouw wenkbrauwen toe.

Ontharen - WaxenOntharen

Voor jouw gezicht gebruiken we een speciale filmwax die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De wax voelt niet heet aan op de huid waardoor waxen nog nooit zo makkelijk te ondergaan was Voor het lichaam werken we met verschillende harssoorten, afhankelijk van jouw type haargroei en huid.

Beauty: Handverzorging - VoetverzorgingHand- en voetverzorging

Je handen zijn je visitekaartje. Laat ons jouw visitekaartjes eens flink in de watten leggen met een handpakking, een mini-manicure en een gellak. Natuurlijk mogen je voeten in dit verwenarrangement niet ontbreken en zorgen we dat jij de rest van de dag op wolkjes loopt.
Scroll naar boven