Eenvoudig afslanken

Ieder persoon heeft wel van die moeilijke gebieden waar je lastig van afkomt. Zelfs al train je 3 keer per week, de moeilijke zones blijven zitten.

We hebben daar een oplossing voor, eigenlijk meerdere. Het is heerlijk als je goed in je vel zit. Soms lukt dat niet met sporten en gezonde voeding alleen. Dat je je toch blijft storen aan een klein randje vet net boven de broekrand, oude littekens, cellulites of verslapte huid.

Bij Massage Bonaire helpen we je graag helemaal in shape! Gezond van binnen én van buiten!

Afslankmassage

Afslankmassages is de manuele vorm om deze moeilijke gebieden te behandelen. Deze  massagetechniek geeft een diepe druk waarbij
afslankgel wordt gebruikt. De huid wordt hierdoor strakker en vetcellen worden handmatig leeggedrukt en afgevoerd via de lymfen. Dit is een natuurlijk proces, alleen we versnellen dit proces en hebben invloed op de gebieden. Het resultaat, een strakkere huid, minder striae en verlies aan centimeters.

Afslank Massage - Bindweefsel Massage

Afslanken met de Bodyshaper

Deze techniek is vergelijkbaar met de afslankmassage, maar dan geautomatiseerd. Met keuze uit ruim 8 soorten programma’s, word je aangesloten aan dit apparaat. Door gebruik van ultra sound in combinatie met elektronen, imploderen vetcellen en worden afgevoerd via het lymfestelsel. Een kuur duurt ongeveer 5 weken. Het resultaat? Een strakkere huid en verlies aan centimeters.
Scroll naar boven